注册会员
搜索
楼主: 清涩风筝

[原创]燕姿的所有歌词

[原创]燕姿的所有歌词

Hey Jude, don't make it bad.  
Take a sad song and make it better.  
Remember to let her into your heart,  
Then you can start to make it better.  

Hey Jude, don't be afraid.  
You were made to go out and get her.  
The minute you let her under your skin,  
Then you begin to make it better.  

And anytime you feel the pain, hey Jude, refrain,  
Don't carry the world upon your shoulders.  
For well you know that it's a fool who plays it cool  
By making his world a little colder.  

Hey Jude, don't let me down.  
You have found her, now go and get her.  
Remember to let her into your heart,  
Then you can start to make it better.  

So let it out and let it in, hey Jude, begin,  
You're waiting for someone to perform with.  
And don't you know that it's just you, hey Jude, you'll do,  
The movement you need is on your shoulder.  

Hey Jude, don't make it bad.  
Take a sad song and make it better.  
Remember to let her under your skin,  
Then you'll begin to make it  
Better better better better better better, oh.  

Da da da da da da, da da da, hey Jude...

[原创]燕姿的所有歌词

Excuse me but can I be you for a while  
My dog won't bite if you sit real still  
I got the Anti-Christ in the kitchen yellin' at me again  
Yeah I can hear that  

Been saved again by the garbage truck  
I got something to say you know but nothing comes  
Yes I know what you think of me you never shut up  
Yeah I can hear that  

But what if I'm a mermaid  
In these jeans of his with her name still on it  
Hey but I don't care  
Cause sometimes I said sometimes I hear my voice and it's been  
here  
silent all these years  

So you found a girl who thinks really deep thoughts  
What's so amazing about really deep thoughts  
Boy you best pray that I bleed real soon  
How's that thought for you  

My scream got lost in a paper cup  
You think there's a heaven where some screams have gone  
I got 25 bucks and a cracker do you think it's enough  
To get us there  

In these jeans of his with her name still on it  
Cause sometimes  
I said sometimes  
I hear my voice and it's been  
here  
silent all these..  

Years go by will I still be waiting  
For somebody else to understand  
Years go by if I'm stripped of my beauty  
And the orange clouds raining in my head  
Years go by will I choke on my tears  
Till finally there is nothing left  
One more casualty  
You know we're too  
easy  
easy  
easy  

Well I love the way we communicate  
Your eyes focus on my funny lip shape  
Let's hear what you think of me now  
but baby don't look up  
The sky is falling  

Your mother shows up in a nasty dress  
It's your turn now to stand where I stand  
Everybody lookin' at you  
here take hold of my hand  
Yeah I can hear them  

Cause sometimes  
I said sometimes I hear my voice  
I hear my voice  
I hear my voice  
And it's been  
here  
I've been here  
Silent all these  
Silent all these years

[原创]燕姿的所有歌词

不要问我从哪里来 我的故乡在远方  
为什么流浪 流浪远方 流浪  

为了天空飞翔的小鸟 为了山间清流的小溪  
为了宽阔的草原 流浪远方 流浪  

还有 还有 为了梦中的橄榄树 橄榄树  
我的故乡在远方

[原创]燕姿的所有歌词

没时间 我没时间 一瞬间 来到夏天  
单身的地平线 又转了一圈 晴天终于出现 转变  
没时间想昨天 就撕掉爱情那张 褪色照片  

没时间 我没时间 要永远 占据夏天  
雨后的地平线 晒干了伤悲 快乐不再搁浅 转变  
晒红我的双肩 朝我的方向加速 苦闷递减  

为什么 太多时间 在抱歉 太少时间 在缠绵  
太多时间 在抱怨 太少时间 值得去 怀念  

没有你的今天 唱一首歌消遣  
快乐的声线 多明显  
勉强的诺言 不实现  

没时间 我没时间 一瞬间 来到夏天  
心情的抛物线 又转了一圈 明天终于出现 拒绝  

没时间想昨天 没时间想昨天 不收集爱情的碎片  
没时间想昨天 没时间再想 你忧郁的脸  

没时间 我没时间  
没时间 我没时间  
没时间 我没时间  
没时间 我没时间  
没时间 我没时间

[原创]燕姿的所有歌词

I don't wanna lose you,  
I don't wanna use you  
just to have sombody by my side  
And I don't wanna hate you  
I don't wanna take you  
But I don't wanna be the one to cry  
That don't really matter to anyone, anymore  
But like a fool I keep losing my place  
And I keep seeing you walk through that door  

But there's a danger in loving somebody too much  
And its sad when you know it's your heart you can't trust  
There's a reason why people don't stay where they are  
Baby sometimes love just ain't enough  

Now I could never change you  
I don't wanna blame you  
Baby you don't have to take the fall  
Yes I may have hurt you  
But I did not desert you  
Maybe I just want to have it all  
It makes a sound like thunder  
It makes me feel like rain  
And like a fool who will never see the truth  
I keep thinking something's gonna change  

But there's a danger in loving somebody too much  
And its sad when you know it's your heart you can't trust  
There's a reason why people don't stay where they are  
Baby sometimes love just ain't enough  

And there's no way home  
when it's late at night and you're all alone  
Are there things that you wanted to say  
Do you feel me beside you in your bed  
there beside you where I used to lay  

And there's a Danger in Loving somebody too much  
And it's sad when you know it's your heart they can't touch  
There's a reason why people don't stay who they are  
Cause baby sometimes love just ain't enough  

[原创]燕姿的所有歌词

知道这样不好  
也知道你的爱只能那么少  
我只有不停的要 要到你想逃  

泪湿的枕头晒干就好  
眼泪在你的心里只是无理取闹  
以为在你身后 是我一辈子的骄傲  
原来你什么都不想要  

我不要你的呵护 你的玫瑰  
只要你好好久久爱我一遍  
就算虚荣也好 贪心也好  
哪个女人对爱不自私 不奢望  

我不要你的承诺 不要你的永远  
只要你真真切切爱我一遍  
就算虚荣也好 贪心也好  
最怕你把沉默 当做对我的回答  

原来你 什么都不想要

[原创]燕姿的所有歌词

That I would be good even if I did nothing  
That I would be good even if I got the thumbs down  
That I would be good if I got and stayed sick  
That I would be good even if I gained ten pounds  

That I would be fine even if I went bankrupt  
That I would be good if I lost my hair and my youth  
That I would be great if I was no longer queen  
That I would be grand if I was not all knowing  

That I would be loved even when I numb myself  
That I would be good even when I am overwhelmed  
That I would be loved even when I was fuming  
That I would be good even if I was clingy  

That I would be good even if I lost sanity  
That I would be good  
Whether with or without you

[原创]燕姿的所有歌词

Goddess on the mountain top  
Burning like a silver flame  
The summit of beauty and love  
And Venus was her name  

She's got it?Yeah, baby, she's got it  
I'm your Venus, I'm your fire  
At your desire  
Well, I'm your Venus, I'm your fire  

Her weapons were her crystal eyes  
Making every man a man  
Black as the dark night she was  
Got what no-one else had  
Wa!  

She's got it?Yeah, baby, she's got it  
Well, I'm your Venus, I'm your fire  

Goddess on the mountain top  
Burning like a silver flame  
The summit of beauty and love  
And Venus was her name  

[原创]燕姿的所有歌词

My hair was long & shining You said you can't believe How could  
I walk out that dool Or walk along the streets You told me I should  
"you know, do some bing bang curly wurly afro thing" I took your  
word & did looked in my mirror"Who's that freak?" Why does the  
world deceive Why do I make believe Took my heel & made Achilles  
out of me still Iwould wanna be Someone who'd answer to me Someone  
who see like a child Give like a saint Feel like an angel  
Never mind the broken wings and Speak like a picture Cry like th  
rain Shine like the star As long as the fire remains The vase beside  
my bed It's empty almost dead "It's for all the flowers I'm gonna

[原创]燕姿的所有歌词

我的天空 为何挂满湿的泪  
我的天空 为何总灰的脸  
飘流在世界的另一边  
任寂寞侵犯一遍一遍  
天空 画着长长的思念  

你的天空 可有悬着想的雨  
你的天空 可会有冷的月  
放逐在世界的另一边  
任寂寞占据一夜一夜  
天空 藏着深深的思念  

我们天空 何时才能成一片  
我们天空 何时能相连  
等待在世界的各一边  
任寂寞嬉笑一年一年  
天空 叠着层层的思念  

但愿天空 不再挂满湿的泪  
但愿天空 不再涂上灰的脸

[原创]燕姿的所有歌词

不穿鞋子 体会真的感觉  
环游世界 不在乎明天天气  
我的世纪 梦与我没有距离 说去就去  

发出讯息 接收我的频率  
冒险前进 顺从心里的好奇  
不想隐瞒 不想委屈自己  
我的心情 向明天看齐(向前看齐)  

就是这样 摇滚吧全世界  
就是这样 超越虚拟的界线  
就是这样 换个美丽画面  
今天不就是永远  

走路快一点 脚步大一点  
心事少一点 情绪好一点  
明天或后天 不管不管不管  
向前看近一点  

就是这样 摇滚吧全世界  
就是这样 超越虚拟的界线  
就是这样 颠覆时间  
就是这样 天地是那么炫  
就是这样 啦~~  
就是这样 啦~~  
今天不就是永远

[原创]燕姿的所有歌词

抓住我这一秒钟手里的机会  
搭上了梦幻王国最后的机会  
想飞 就飞 跳出老土的范围  
绝不后悔 现在起听我指挥  

换一个规则 变一个色彩  
一眨眼 另一个世界  
要多美 你来作主 Up2U  

找一个方向 追一个梦想  
听一听 心中呐喊  
去搭配 你来作主 Up2U  

加速度甩开挡住心灵的防卫  
不需要模仿别人盖好的堡垒  
想睡 就睡 当快乐的啦啦队  
蓝天 绿水 跟着我牵手起飞  
换一个规则 变一个色彩  
一眨眼 另一个世界  
要多美 你来作主 Up2U  
找一个方向 追一个梦想  
听一听 心中呐喊  
去搭配 你来作主 Up2U  

风一吹 世界就变了  
喊一声 心情不一样了  
手一挥 画面就换了  
眼一眨 看见另一个我

[原创]燕姿的所有歌词

It is my life
我看到你跟自己作战
想不通就把念头整个翻过来
我跟自己开心的作战
战到了白头古老没有遗憾
偶尔觉得 真是糟糕
什么都与我无关
摸摸身边 大家都在
那孤单只是想像
哪有什么好去忧伤 笨蛋
人会离开 把心扩大
想什么无限自在
你想隐藏 还是放开
跳过去心的障碍
起跑以前许个愿望 挑战(来吧)
我看到你跟自己作战
想不通就把念头整个翻过来
我跟自己开心的作战
战到了白头古老没有遗憾
不如干脆跟自己作战
你兴趣不凡那就一起来
我们一起开心的作战
大声点用力些    不被谁打败

[原创]燕姿的所有歌词

你消失了 爱 消失了 跟随的我 去哪里
我想过要放弃自己 说放弃 要放哪里  
爱已经让我 认识我自己 在眼泪流下的味道里
感觉不到你 才知道丢了自己 我不爱~ 不能爱
你给的未来 我不爱~ 不能爱 你离开了我的现在
离开 现在不回来 oooh~ 在等待 等什么 没有你
没有爱存在 谁陪过我 无声哭泣 在我最糟的夜里
你肯定我所有的努力 最难忘那句“我了解你”  
一切就变了 推翻了过去 空白 伤害 错 在哪里
我想我会在哪里 我不爱~ 不要爱悲伤的存在  
我不爱~ 你不在还以为能继续的爱 以为再也回不来
oh~ 在等待 等什么 我不知道 如何再爱
我不爱~ 不能爱 你给的未来 我不爱~ 不能爱
你离开了我的现在 离开 现在不回来
在等待 等什么 没有你 没有爱存在

[原创]燕姿的所有歌词

当你说我们都很自由
我知道你要你的自由
当你说爱情没有对错
我不会再问什么
不用说 不用想 不用愁
因为我一定会懂
你总会提醒我
你最喜欢懂事的我
当你说你觉得很难开口
我知道你想说些什么
当你说还是觉得我很难得
我应该微笑或沉默
是我一直太懂事
任你自由地犯错
错到无法再让你
留在我的世界
是我选择了懂事
而你的回应是放纵
我会冷静看着你
离开我的世界  

[原创]燕姿的所有歌词

我跟人群逆向 在街上
从道路的两旁 转小巷
在一栋被废弃的工厂墙上
Oh~ 涂鸦小时候单纯的愿望 穿白纱 当新娘

Hey~ 我又绕到广场 看一看  
闹区的电视墙 在歌唱
歌词内容跟我的心情很像
Oh~ 我一个人站在红绿灯前 看天上 看天上

我继续在街上 晃一晃
花店的落地窗 很漂亮
确定了感情应该走的方向
爱可以是一种习惯 单纯的喜欢

对爱恨欣赏 直来直往
有一种勇敢 叫做原谅
在回家的路上 想一想
爱如果变难堪 就要放
感情的事没有标准的答案
但欠人家的 你一定就得还

Solo (Rap)
注意 踩到狗尾巴 就像触电一样
千万别攻击别人最脆弱的地方

在餐厅打破玻璃杯 也别慌张
碎碎平安保持仪态 准备付帐

就算看到恐怖画面 先故作坚强
嘴唇发紫 脸色发青 干脆扑到你肩膀

看电影 感动就哭 好笑就笑 以免得内伤

如果男朋友 偷瞄辣妹 流口水
揍他几拳 捏他一把 问他懂不懂欣赏

对爱恨欣赏 直来直往
有一种勇敢 叫做原谅
我还在 跟人群逆向 在街上
从道路的两旁 转小巷
在一栋被废弃的工厂墙上
Oh~ 涂鸦我对你的种种不满 你自己 看着办

Hey~ 我又绕到广场 看一看
闹区的电视墙 在歌唱
歌词内容跟我的心情很像
Oh~ 我一个人站在红绿灯前 看天上
我看天上 看天上 来来来来一起看天上

[原创]燕姿的所有歌词

窗外的雨刚刚停
午后气息
浓浓地才散去
迷迷糊糊张开眼
刚刚的梦 我似乎
在瞬间看见你
Oh my god 已经
不知多久没想起
Oh~ Oh~
我淡淡地想着你
那年夏天 最后的那一天
你轻轻地唱着歌
未曾感受的温柔
模糊我的双眼
终于也可以
开始一个人看明天
Oh~ Oh~yeah
你放下我 走向前
Oh~ 不见 不见了你给的回忆
为什么 曾经深刻的
消失了 没有原因
我的心 已经没有
想起你的空隙
Oh I 没想起不是忘记
OH I 没想起你是平静
想起了你
是想起那样一个夏天

[原创]燕姿的所有歌词

思念爱出现那一小时
生命中第一颗宝石
打一把记忆的钥匙
我想再看一次
时间在爱情中写字
第一句写的是什么
回忆是不说谎的镜子
我们终于诚实
爱从零开始
而那一秒钟已经遗失
等有一天我们的名字
都换了新的地址
爱从零开始
测验两个人有多理智
等翻出了最初写的字
才发现刚开始多爱彼此
多坚持 Oh
爱却一直没有告诉我们
从第一天开始已经偷偷倒数
计时

[原创]燕姿的所有歌词

地心引力的作用
我逃不开地球
走到世界另一端
没人认识我
街上的人 跟我那么的相同
却又那么的不同
多一点 多一点
自我的空间
少一点 完美的呈现
不需要改变
It is my little secret
多一天 多一天
不同的体验
少一天 经典的意见
oh~ it is my little secret
蹲在路边哼着歌
唱着我的心事
快乐悲伤在街上
不需要掩饰
不必坚持 和不搭调的人
可以有不同的心事
多一点 多一点
新鲜的空间
少一点 多余的谅解
离开了范围
It is my little secret
多一天 多一天
不同的危险
少一天 规则都省略
oh~ it is my little secret
你拥有什么 我失去什么
想要自由
yeah~ 而我们相同
而我们不同却完整

[原创]燕姿的所有歌词

被现实推挤 梦想会变形
执着让人 觉得好吃力
我只是看着你 了解的神情
微笑杨起 又能继~~续
有时候爱是一种眼神 赶走所有苦闷
是你让我记得自己不是一个人
有你在什么都有可能 因为彼此信任
真的爱情不需要保证 (会恒温)
你从不劝我 别逆风飞行
牵手陪我 向梦前进

[原创]燕姿的所有歌词

我忘了忘了多久没见面
你还在为那件事而翻脸
我不能改变你的平衡点
总爱往不快乐的一边陷
你给我的那张地图
已经没有快乐的路
好不好 我就专程
拨个电话向你问个清楚
天黑了 路不是很清楚
天亮了 吹不散大雾
看不清风景的面目
我该踏出哪一步
我想 我已经没有后路
只是你的帮助
我的天空一天比一天
比你更模糊
我想你一定比我清楚
我已经没有后路
只是你都看不出
我想我不能再装傻一点
瞎了眼 变成看不见
我的蜕变

[原创]燕姿的所有歌词

车走走停停 路人潮拥挤
过往画面让心在下雨
我不会刻意回避你 还爱你
念着念着却想哭泣
这世界有没有地方 能永远都晴朗
没有倔强 爱不再让谁受伤
身旁没你 地球失去重量
我多想能朝你方向 飞吧飞吧
你没对我说再见 所以我没有走远
等待你等得忘了时间
快乐却早已跟随着你 Leave~Leave~Leave
曾一起努力 曾一起相信
甜的苦的各自回忆
用我最大的决心 要自己
爱了放了没有恐惧
我还在这里等你带我Leave~Leave

[原创]燕姿的所有歌词

remember the days, we sat out together with faith?
remember the times, so fine, when we thought that
nothing could stand in our way?
then things weren’t the same
the life that we knew had to change
we’ve struggled through, the darkest storms
we thought we couldn’t tame
together we’ve tried,
as we stood side by side
I knew we’d build a new world
a world of hope for ever after
* Chorus
deep in my heart I just know
right from the start, we will grow
look where we are, we’ve come so far
and there’s still a long, long way to go
with all of my heart, I will care
I’ll play my part, I will share
with family and friends, together we’ll stand
and in the end, hand in hand
we will get there
so now we begin, working together to win
believing in trust, it must
be possible to overcome anything.
there’s so much to do
there’s so much we can contribute
by sharing just a little love
we will start again anew
so why don’t we try? if we stand side by side
I know we’ll build a new world
a world of hope for ever after
* (Repeat chorus)

[原创]燕姿的所有歌词

是否还记得 从前美丽的天色 那时天很蓝
我们的未来都在不远地方晴朗着
一切都变了 生命不只是快乐 浓浓黑雾笼罩我们
暴风雨就要来了 但 谁说不能 肩并着肩 站稳
我们用心和用爱 创造 让新的世界诞生
* Chorus
在我心中我知道 这是永恒的长跑
好不容易 来到这里 明天还要 追更多荣耀
把自己角色扮演好 全力以赴每一秒
和我的家人 和我的朋友 向着目标 手牵手
一起走到 这又是起点 我们有一样心愿
当我们团结 狂风 巨浪 也不能阻挡我们走向前
谁害怕改变 只要紧握着信念 心中有梦 没有遥远
跨出去就在瞬间 但谁说不能 肩并着肩 站稳
我们用心和用爱创造 让新的世界诞生

[原创]燕姿的所有歌词

就在一瞬间我们两人眼前 一道光出现到了另个世界
眉中间有个红点 头纱遮住脸

好像每个人都有特別气味 闻了才发现那是咖哩作祟
恆河水 菩提树叶 古老的情节

时间在倒迴 我们倆 穿著布纱 听著梵乐 还想著 是幻觉
奇怪的語言 催著我 快快起舞 碎碎唸啊唸 啊……………

时空换换换 分割的畫面 轮迴转转转 有一样的信念
我的爱 从古代 和你回来
时空换换换 你回到过去 轮迴转转转 我经历了悲喜 好神奇

时空换换换 轮迴转转转 啊……
时空换换换 你回到过去 轮迴转转转 又回到了这里 好神奇

[原创]燕姿的所有歌词

又站在你家的门口 我们重复沉默 这样子单方面的守候 还能多久
终于你开口向我诉说她有多溫柔 虽然你还握著我的手 但我已不在你心中

我真的懂 你不是喜新厌旧 是我没有 陪在你身边 当你寂寞时候
別再看著我 说著你爱过 別太伤痛 我不难过 这不算什么
只是为什么眼泪会流 我也不懂

就让我走 让我开始享受自由 回憶很多 你的影子也会充滿我生活
我並不懦弱 你比谁都懂 虽然寂寞 这会是我 最后的寬容

抱紧我 再抱紧我 这一份感动 请你让我留在胸口
別在说是你的错 爱到了尽头 是非对错 就让它随风
忘了所有 过得比你快活

我真的懂 你不是喜新厌旧 是我没有 陪在你身边 当你寂寞时候
別再看著我 说著你爱过 別太伤痛 我不难过 这不算什么
只是为什么眼泪会流 我也不懂

不要再说 或許这是最好結果 现在分手 总好过你不爱我一拖再拖
松开你的手 离开你左右 我向前走 这会是我 真正的解脱

[原创]燕姿的所有歌词

绕个路回家 有些事开始复杂
拐个弯说话 代表必须长大啦

要确定自己 总好像是来不及
心情在变化 能否找个人要答案 快回答

开始负责任 都不能有点懶散
虽然私底下 常常让脑袋在放假 该不该

这么说来 对我有期待 不知不觉是改变
未完成的我 一出现就要有表现

感觉不错 生活在世界 未完成是个期待 永远做不完

想 想平凡 想特別 想自由